Kabeljauwburger met mosterdmayonaise

      Reacties uitgeschakeld voor Kabeljauwburger met mosterdmayonaise

Kabeljauwburger met mosterdmayonaise


Recept categorie Gerecht met vis
Keuken: Nederlandse keuken
Porties 4 personen
Auteur Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in?

  • 1 kilo ovenfrites
  • 2 zakjes Parijse worteltjes (à 300 gram)
  • 2 eetlepels boter
  • 4 kabeljauwburgers
  • ½ zakje verse peterselie (à 30 gram)
  • 6 eetlepels mayonaise
  • 1-2 eetlepels Dijon mosterd (pot 215 g)
  • 1 eetlepel kappertjes

Hoe maak ik het klaar?

  1. Oven voorverwarmen op 225° C en frites volgens gebruiksaanwijzing bakken.

  2. Worteltjes in 10 minuten beetgaar koken.

  3. In koekenpan boter verhitten en kabeljauwburgers 12 minuten bakken.

  4. Peterselie fijnknippen.

  5. Mayonaise, mosterd en kappertjes door elkaar roeren.

  6. Worteltjes met zout en een mespuntje suiker op smaak brengen en met peterselie omschudden.

  7. Visburgers met mosterdmayonaise, frites en worteltjes serveren.

  8. Wijnadvies: Rocca Bianca Soave