Kabeljauwburger met mosterdmayonaise

      Reacties uitgeschakeld voor Kabeljauwburger met mosterdmayonaise

Kabeljauwburger met mosterdmayonaise

Recept printen
Recept categorie: met vis
Land van herkomst: Nederland
Porties: 4 personen
Van wie is dit recept: Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in:

  • 1 kilo ovenfrites
  • 2 zakjes Parijse worteltjes ((à 300 gram))
  • 2 eetlepels boter
  • 4 kabeljauwburgers
  • ½ zakje peterselie ((à 30 gram))
  • 6 eetlepels mayonaise
  • 1-2 eetlepels mosterd ((pot 215 g) )
  • 1 eetlepel kappertjes

Hoe maak ik het klaar:

  • Oven voorverwarmen op 225° C en frites volgens gebruiksaanwijzing bakken.
  • Worteltjes in 10 minuten beetgaar koken.
  • In koekenpan boter verhitten en kabeljauwburgers 12 minuten bakken.
  • Peterselie fijnknippen.
  • Mayonaise, mosterd en kappertjes door elkaar roeren.
  • Worteltjes met zout en een mespuntje suiker op smaak brengen en met peterselie omschudden.
  • Visburgers met mosterdmayonaise, frites en worteltjes serveren.
  • Wijnadvies: Rocca Bianca Soave