Kalfsroomsoep met brie

      Reacties uitgeschakeld voor Kalfsroomsoep met brie

Kalfsroomsoep met brie

Recept printen
Recept categorie: met kaas/ Soepen
Porties: 4
Van wie is dit recept: Astrid Veltman

Wat gaat er in:

Hoe maak ik het klaar:

  • Breng het kalfsgehakt op smaak met zout, peper en foelie en maak er zeer kleine balletjes van.
  • Pocheer deze in bouillon, gemaakt van een blokje.
  • Verwarm de kalfsbouillon even en zeef hem door een neteldoekse lap.
  • Breng de gezeefde bouillon tegen de kook aan.
  • Doe de in stukken gesneden brie met een glas bouillon in de mixer, mix ze fijn en voeg het mengsel bij de bouillon.
  • Schenk de room bij de bouillon en breng dit dan even aan de kook.
  • Verdeel de balletjes over de soepkoppen, voeg de bouillon toe, strooi er wat gehakte peterselie over en serveer met warm stokbrood.