Kalkoenschnitzels met rauwe ham

      Reacties uitgeschakeld voor Kalkoenschnitzels met rauwe ham

Kalkoenschnitzels met rauwe ham

Print
Categorie: Gerecht met gevogelte, Gerecht met vlees
porties: 4 personen
Auteur: Onbekende auteur

ingrediënten

  • kalkoenmedaillons
  • citroensap
  • zout
  • peper
  • gedroogde Italiaanse kruiden
  • bloem
  • geraspte kaas (bv. grana pardano)
  • ei losgeklopt
  • paneermeel
  • olijfolie
  • rauwe ham in dunne reepjes

Bereidingswijze

  • Maak minischniztzels van de medaillons.
  • Kruid ze met citroensap, zout, peper en wat Italiaanse kruiden.
  • Wentel ze door een mengsel van bloem, kaas en vervolgens door het ei en paneermeel.
  • Bak in de olijfolie bruin en gaar.
  • Bak de ham uit en strooi ze voor serveren over de schnitzels.
  • Lekker bij spaghetti met tomatensaus.