Kalkoenschnitzels met rauwe ham

      Reacties uitgeschakeld voor Kalkoenschnitzels met rauwe ham

Kalkoenschnitzels met rauwe ham

Recept categorie Gerecht met gevogelte, Gerecht met vlees
Porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • kalkoenmedaillons
  • citroensap
  • zout
  • peper
  • gedroogde Italiaanse kruiden
  • bloem
  • geraspte kaas (bv. grana pardano)
  • ei losgeklopt
  • paneermeel
  • olijfolie
  • rauwe ham in dunne reepjes

Hoe maak ik het klaar?

  1. Maak minischniztzels van de medaillons.

  2. Kruid ze met citroensap, zout, peper en wat Italiaanse kruiden.

  3. Wentel ze door een mengsel van bloem, kaas en vervolgens door het ei en paneermeel.

  4. Bak in de olijfolie bruin en gaar.

  5. Bak de ham uit en strooi ze voor serveren over de schnitzels.

  6. Lekker bij spaghetti met tomatensaus.