Kastanjekoffie

      Geen reacties op Kastanjekoffie

 

Kastanjekoffie

Kastanjekoffie

De kastanje verleent zijn zoete smaak aan de Volluto koffie. De biscuitachtige tonen van de koffie vullen de kastanje perfect aan en maken van dit recept een smaakvol dessert.
Print Pin
Categorie: Warme dranken
Voorbereidingstijd: 4 minuten
porties: 1
Auteur: Nespresso

ingrediënten

  • 1 Volluto 40 ml espresso van de koffie
  • 50 ml melk
  • 1 theelepel kastanjepasta
  • 1 theelepel kleine stukjes gekonfijte kastanje

Materialen

Bereidingswijze

  • Bereid het melkschuim met behulp van uw Aeroccino melkopschuimer of het stoompijpje van uw Nespresso machine.
  • Voeg de kastanjepasta toe aan het espresso-kopje.
  • Schenk 1 eetlepel warme melk op de pasta in het espresso-kopje of het waterglaasje door het melkschuim met een lepel tegen te houden.
  • Roer het geheel goed door.
  • Zet het kopje of glaasje onder uw Nespresso machine en zet de espresso (40 ml) op het mengsel.
  • Top de koffie af met een eetlepel melkschuim en garneer met de gekonfijte kastanje.
  • Serveer direct.