Kastanjekoffie met slagroom

      Geen reacties op Kastanjekoffie met slagroom

 

Kastanjekoffie met slagroom

Kastanjekoffie met slagroom

De fruitachtige, gekarameliseerde tonen van de Livanto koffie worden verheven door de slagroom en de stukjes gekonfijte kastanjes. Meer hoeft er niet gezegd te worden!
Print Pin
Categorie: Warme dranken
Voorbereidingstijd: 10 minuten
porties: 1
Auteur: Nespresso

ingrediënten

  • 1 Livanto espresso 40 ml van de koffie
  • 50 ml melk
  • 125 ml opgeklopte slagroom
  • 1 tl kastanjepasta
  • stukjes kastanje

Materialen

Bereidingswijze

  • Roer de kastanjepasta voorzichtig door de slagroom in een kom.
  • Warm de melk op met behulp van uw Aeroccino melkopschuimer of een steelpannetje en schenk de melk in het cappuccino-kopje.
  • Zet het kopje onder uw Nespresso machine en zet een espresso (40 ml) van de Livanto koffie.
  • Top het kopje af met de slagroom en garneer met de stukjes kastanje.
  • Serveer direct