Kersen mascarpone strudel

      Geen reacties op Kersen mascarpone strudel

 

Kersen mascarpone strudel

Recept printen
Recept categorie: met fruit/ Taart
Porties: 4
Van wie is dit recept: Tantefanny.nl

Wat gaat er in:

Hoe maak ik het klaar:

  • Verwarm de oven op 220° C boven-/en onderwarmte en verwerk het deeg volgens de instructies op de verpakking.
  • Snijd over de lang zijde van het deeg een reepje van 1 cm af en leg dit weer op de rand. Herhaal dit nogmaals.
  • Doe dit nu 1 keer voor de korte zijde van het deeg. Prik de rest van het deeg in met een vork.
  • Bestrijk de rand met ei en bak in het midden van de oven gedurende 15-20 min. goudbruin. Laat het deeg afkoelen.
  • Meng de mascarpone met het vanillemerg en de poedersuiker.
  • Strijk het mengsel uit over het afgebakken deeg. Verdeel hierover de vlaaivulling
  • Rasp de chocolade grof en strooi dit over de vlaaivulling.