Kip gevuld met kaas

      Reacties uitgeschakeld voor Kip gevuld met kaas

Kip gevuld met kaas

Recept printen
Recept categorie: met kaas/ met kip
Porties: 4
Van wie is dit recept: Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 100 gr belegen kaas
  • 1 kg hele kip
  • 150 gr aardappel
  • 1/4 paprika
  • zout (peper)
  • 50 gr cashewnoten

Hoe maak ik het klaar:

  • Schil de aardappelen en rasp ze grof.
  • Snijd de kaas en de paprika in kleine blokjes.
  • Hak de cashewnoten grof.
  • Meng deze ingrediënten met het zout en de peper in een kom door elkaar.
  • Vul de kip met dit mengsel en naai hem met keukengaren dicht.
  • Doe wat olie of boter in een braadslee, leg de kip erin en zet hem in een op 225°C voorverwarmde oven.
  • Zet de oven na 15 minuten op 175°C en bak de kip in (totaal) 75 minuten gaar.
  • Haal de vulling uit de kip en verdeel de kip in 4 stukken.
  • Serveer er de vulling en een gemengde salade bij.