Kip met avocadosaus

      Reacties uitgeschakeld voor Kip met avocadosaus

Kip met avocadosaus

Recept categorie Gerecht met Kip
Porties 4
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 300 gr fusilli
  • 400 gr kipfilet in blokjes
  • 2 eetlepels sesamolie
  • 2 avocado's
  • 2 eetlepels citroensap
  • 2 1/2 dl kippenbouillon
  • 1-2 theelepels komijnpoeder
  • 3 druppels tabasco
  • 100 gr gorgonzola in stukjes

Hoe maak ik het klaar?

  1. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
  2. Bak de kipblokjes in de sesamolie rondom bruin en laat ze ± 5 minuten garen.
  3. Pureer het vruchtvlees van de avocado's met het citroensap, de kippenbouillon, het komijnpoeder en de tabasco.

  4. Warm de saus met de kipfilet mee, schep de saus over de beetgaar gekookte pasta en bestrooi het gerecht met de stukjes gorgonzola.