Kip parmezaan

      Reacties uitgeschakeld voor Kip parmezaan

 

Kip parmezaan

Kip parmezaan

Recept printen Pin
Recept categorie: met kaas/ met kip/ Slowcooker
Porties: 4
Van wie is dit recept: Mimskeuken.nl

Wat gaat er in:

  • 4 kip
  • 2 ei
  • 60 gram paneermeel
  • 60 gram Parmezaan
  • 1 theelepel italiaanse kruiden
  • 2-3 tenen knoflook (geperst)
  • 500 ml pastasaus
  • Geraspte Diverse kaassoorten

Hoe maak ik het klaar:

  • Klop de eieren in een redelijk grote schaal los.
  • In een andere bak meng je het paneermeel, de parmezaanse kaas, knoflook en italiaanse kruiden.
  • Leg aluminium rolletjes of propjes op de bodem van je sc om te voorkomen dat het korstje aankookt.
  • Dip de kip eerst goed in het ei en daarna in het paneermeelmengsel.
  • Leg de kip in de sc.
  • Giet hier je pastasaus overheen.
  • Ik heb 2 blikjes tomatenblokjes gemengd met twee eetlepels tomatenpuree, knoflook, een handvol basilicumblaadjes en peper en zout ipv kant en klare pastasaus te gebruiken.
  • Gaar de kip 5-6 uur op laag.
  • Doe er dan de geraspte kaas overheen en gaar nog 10 minuten.

Tips / Opmerking

Heerlijk met pasta.