Kip pestococktail met asperges

      Reacties uitgeschakeld voor Kip pestococktail met asperges

Kip pestococktail met asperges

Recept printen
Recept categorie: met kip
Porties: 8
Van wie is dit recept: Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 500 gr kip (samen)
  • pijnboompitjes
  • 1 pot olijvonaise (of mayonaise)
  • 1 potje pesto
  • olijfolie
  • een scheutje whisky
  • 2 blikjes of potjes asperges
  • sla
  • tomaat

Hoe maak ik het klaar:

  • Snijd de kip in kleine dobbelsteentjes.
  • Laat de asperges uitlekken en snijd ze in stukjes.
  • Rooster de pijnboompitjes.
  • Verdun 1/2 pot mayonaise met olijfolie en wat uitlekvocht en sherry tot een niet te dunne saus en meng hier de kip en naar smaak pesto door.
  • Serveer in een bokaal op een blad sla met 1-2 kerstomaatjes en strooi de pijnboompitjes erover.