Kipfilet in romige tomatensaus

      Reacties uitgeschakeld voor Kipfilet in romige tomatensaus

 

Kipfilet in romige tomatensaus

Print
Categorie: Gerecht met groenten, Gerecht met Kip
porties: 4 personen
Auteur: Onbekende auteur

ingrediënten

  • 1 kuipje Boursin Cuisine Tomaat & Mediterrane Kruiden
  • 3 tomaten
  • 4 kipfilets
  • 2 theelepels chilipoeder
  • 3 eetlepels vloeibare margarine
  • 1 dl kippenbouillon of witte wijn
  • zout
  • peper

Bereidingswijze

  • Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. 
  • Wrijf de kipfilets in met zout, peper en chilipoeder. 
  • Verhit de margarine in een hapjespan en bak de kipfilets in 5 minuten bruin, keer ze halverwege. 
  • Bak de tomaatstukjes even mee. 
  • Schenk de bouillon of wijn erbij en roer de Boursin Cuisine door het vocht. 
  • Stoof de kipfilets afgedekt in nog 8-10 minuten heel zachtjes gaar.

Tips / Opmerkingen

Serveertip: Bij dit gerecht is tagliatelle en een groene salade erg lekker.