Kipfilet met verse kruidensaus

      Reacties uitgeschakeld voor Kipfilet met verse kruidensaus

 

Kipfilet met verse kruidensaus

Recept categorie Gerecht met Kip
Porties 4
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 4 enkele kipfilets
  • zout
  • peper
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 bosje peterselie
  • 20 sprieten bieslook
  • 100 gr Mon Chou
  • 1 dl koffieroom

Hoe maak ik het klaar?

  1. Wrijf de kipfilets in met zout en peper en bak ze in de koekenpan met hete boter in ± 10 minuten rondom bruin en gaar.

  2. Snipper de ui en bak deze ± 3 minuten mee.
  3. Pers de knoflook erboven uit.
  4. Knip de peterselie en de bieslook fijn.
  5. Houd de kipfilets op een schaal warm.
  6. Roer de Mon Chou en de koffieroom door het bakvet en laat de Mon Chou smelten.
  7. Warm de kruiden ± 1 minuten mee.
  8. Breng op smaak met zout en peper en schenk de saus over de kipfilets.
  9. Lekker met spaghetti en sperziebonen.