Kipfilets met asperges

      Reacties uitgeschakeld voor Kipfilets met asperges

 

Kipfilets met asperges

Print
Categorie: Gerecht met Kip
porties: 4
Auteur: Astrid Veltman

ingrediënten

  • 4 kipfilets
  • 2 fijngehakte uitjes
  • 2 blikjes asperges
  • 1 kopje paneermeel
  • 3 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
  • boter
  • zout
  • peper
  • basilicum

Bereidingswijze

  • Wrijf de kipfilets in met peper, zout en fijngemalen basilicum.
  • Verhit wat boter in een pan, leg de kipfilets erin, strooi er de fijngehakte uitjes
  • omheen en bak ze in ± 4 minuten aan elke kant mooi bruin en gaar.
  • Haal ze uit het braadvet en leg ze in een ingevette vuurvaste schaal.
  • Leg de asperges erop en bestrooi het geheel met het paneermeel en de kaas.
  • Giet er tot slot het braadvet over en zet de schaal in een matig warme oven tot de kaas
  • is gesmolten.
  • Serveer met een luchtig opgeklopte aardappelpuree.