Kipfilets met asperges

      Reacties uitgeschakeld voor Kipfilets met asperges

 

Kipfilets met asperges

Recept categorie Gerecht met Kip
Porties 4
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 4 kipfilets
  • 2 fijngehakte uitjes
  • 2 blikjes asperges
  • 1 kopje paneermeel
  • 3 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
  • boter
  • zout
  • peper
  • basilicum

Hoe maak ik het klaar?

  1. Wrijf de kipfilets in met peper, zout en fijngemalen basilicum.
  2. Verhit wat boter in een pan, leg de kipfilets erin, strooi er de fijngehakte uitjes
  3. omheen en bak ze in ± 4 minuten aan elke kant mooi bruin en gaar.
  4. Haal ze uit het braadvet en leg ze in een ingevette vuurvaste schaal.
  5. Leg de asperges erop en bestrooi het geheel met het paneermeel en de kaas.
  6. Giet er tot slot het braadvet over en zet de schaal in een matig warme oven tot de kaas
  7. is gesmolten.
  8. Serveer met een luchtig opgeklopte aardappelpuree.