Kippenlevertjes met ananas

      Reacties uitgeschakeld voor Kippenlevertjes met ananas

Kippenlevertjes met ananas

Recept categorie Gerecht met fruit, Gerecht met Kip, Lunch
Porties 4
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 250 gr kippenlevers
  • peper
  • zout
  • 2 eetlepels boter
  • 1 ui
  • 1 kleine paprika
  • 1/4 blik ananas met sap
  • 2 eetlepels maïzena
  • ketjap manis

Hoe maak ik het klaar?

  1. Bak de met peper en zout bestrooide kippenlevers in de hete boter bruin.
  2. Bak de kleingesneden ui en paprika even mee, voeg de in stukjes gesneden ananas en het vocht toe en laat het geheel even sudderen.

  3. Bind de saus met de maïzena en maak het gerecht af met wat ketjap.
  4. Lekker als lunchhapje op een geroosterde boterham of met sla en rijst als warme maaltijd.