Kipreepjes met champignons

      Reacties uitgeschakeld voor Kipreepjes met champignons

Kipreepjes met champignons

Recept printen
Recept categorie: met kip
Porties: 4 personen
Van wie is dit recept: Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 ui (gesnipperd)
  • 400 gram kip (in reepjes)
  • 250 gram champignons (in plakjes)
  • 2 bakjes Remia Warme schenksaus champignons à 200 ml
  • peper
  • zout
  • 2 eetlepels peterselie (geknipt)

Hoe maak ik het klaar:

  • Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui in ± 5 minuten goudgeel en glazig.
  • Voeg de kip toe en bak ze al omscheppend bruin en gaar. 
  • Bak de champignons 3 minuten mee. 
  • Voeg de Remia Schenksaus toe en verwarm alles al omscheppend op een laag vuur. 
  • Breng het gerecht op smaak met peper en zout en bestrooi met de peterselie. 
  • Lekker met witte rijst en doperwtjes.

Wijnadvies: Chandesais Bourgogne Pinot Noir