Kiprollade met pindasaus en perziken

      Reacties uitgeschakeld voor Kiprollade met pindasaus en perziken

Kiprollade met pindasaus en perziken

Recept printen
Recept categorie: met kip
Porties: 4
Van wie is dit recept: Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 500 gr kip
  • 1 blikje perzikpartjes
  • 4 eetlepels pindakaas
  • 1 eetlepel ketjap manis
  • 1 eetlepel citroensap
  • 2 eetlepels water
  • 2 theelepels sambal oelek
  • 1/2 theelepel djahé (gemberpoeder)
  • 100 gr boter
  • peper
  • zout

Hoe maak ik het klaar:

  • Bak en braad (of grill) de kiprollade zoals u gewend bent.
  • Verwarm al roerend de pindakaas au bain-marie met de ketjap, het citroensap, het water, de sambal en de djahé.
  • Voeg de uitgelekte perziken toe en maak de saus op smaak af met zout en peper.
  • Leg de rollade (eventueel weer verwarmd) op een voorverwarmde schaal en schenk de saus erover.