Kiprollade met pindasaus en perziken

      Reacties uitgeschakeld voor Kiprollade met pindasaus en perziken

Kiprollade met pindasaus en perziken

Recept categorie Gerecht met Kip
Porties 4
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 500 gr kiprollade
  • 1 blikje perzikpartjes
  • 4 eetlepels pindakaas
  • 1 eetlepel ketjap benteng manis
  • 1 eetlepel citroensap
  • 2 eetlepels water
  • 2 theelepels sambal oelek
  • 1/2 theelepel djahé gemberpoeder
  • 100 gr boter
  • peper
  • zout

Hoe maak ik het klaar?

  1. Bak en braad (of grill) de kiprollade zoals u gewend bent.
  2. Verwarm al roerend de pindakaas au bain-marie met de ketjap, het citroensap, het water, de sambal en de djahé.

  3. Voeg de uitgelekte perziken toe en maak de saus op smaak af met zout en peper.
  4. Leg de rollade (eventueel weer verwarmd) op een voorverwarmde schaal en schenk de saus erover.