Knapperspinazie

      Reacties uitgeschakeld voor Knapperspinazie

Knapperspinazie


Recept categorie Gerecht met groenten
Porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 1 pakje spinazie (diepvries 450 gram)
  • 50 gram rozijnen
  • 4 eetlepels ongezouten cashewnoten

Hoe maak ik het klaar?

  1. Doe de spinazie in een pannetje en laat 'm op een laag vuur, in ongeveer 10 minuten, ontdooien. 

  2. Roer er af en toe in met een houten lepel. 

  3. Doe de rozijnen in een zeef en spoel ze af onder de kraan. 

  4. Laat ze even uitlekken. 

  5. Doe de cashewnoten in de theedoek en vouw 'm dicht. 

  6. Rol met de deegroller over de doek en maak zo de noten wat kleiner. 

  7. Doe de warme spinazie in een bakje en schep de cashewnoten en de rozijnen erdoorheen. 


Tips / Opmerkingen

Serveertip: Eet bij de 'Knapperspinazie' patat en een lekkere gehaktbal!