Knolselderijsoep 2

      Reacties uitgeschakeld voor Knolselderijsoep 2

Knolselderijsoep 2

Recept categorie Soepen
Porties 2
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 200 gr in kleine stukjes gesneden selderijknol
  • 5 dl groentebouillon
  • 15 gr boter
  • 15 gr bloem
  • 150 gr aangemaakt gehakt
  • zout
  • peper
  • soeparoma

Hoe maak ik het klaar?

  1. Zet de knolselderij met de bouillon op, laat het geheel ± 15 minuten zachtjes koken en zeef de bouillon.

  2. Smelt de boter, voeg de bloem droog toe en, onder goed roeren, de knolselderijbouillon.

  3. Draai van het gehakt kleine balletjes en voeg die met de selderijstukjes aan de soep toe.

  4. Maak de soep op smaak af met zout, peper en soeparoma.