Koninklijk borrelhapje

      Reacties uitgeschakeld voor Koninklijk borrelhapje
Print

Koninklijk borrelhapje

Categorie Gerecht met kaas, Hapjes, Koude Hapjes
porties 8
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 1 oranje paprika
  • 1 bos bospeen
  • 1 bakje kerstomaatjes
  • 200 gr cheddar aan een stukje
  • 50 gr met paprika gevulde groene olijven
  • 4 eetlepels olijvenpesto
  • 8 takjes munt

Hoe maak ik het klaar:

  • Was de paprika, halveer hem, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in repen.
  • Schrap de bospeen met een dunschiller en laat aan de uiteinden wat van het groen zitten.
  • Was de kerstomaatjes.
  • Snijd de kaas in plakken van ± 1/2 cm dik en snijd de plakken diagonaal door tot lange driehoeken.
  • Rangschik de paprika, de bospeen, de kerstomaatjes en de kaas op een schaal.
  • Pureer de olijven met de pesto en de munt tot een saus.
  • Serveer de saus in een kommetje erbij.