Kroepoek met garnalen

      Reacties uitgeschakeld voor Kroepoek met garnalen

Kroepoek met garnalen

Recept categorie Gerecht met vis
Porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 1 stengel bleekselderij
  • 1 bosuitje
  • 100 gram roze garnalen
  • 1 theelepel citroensap
  • 2 eetlepels knoflook of kerriesaus
  • ½ theelepel sambal oelek
  • 1 zak borrel kroepoek
  • 4 takjes peterselie

Hoe maak ik het klaar?

  1. Schil en was de bleekselderij en snijd de stengel in heel kleine blokjes. 

  2. Snijd het bosuitje in ringetjes. Schep in een kom de garnalen, bleekselderij, bosui, citroensap, knoflook- (of kerrie-)saus en sambal door elkaar.

  3. Laat de salade minstens een half uur in de koelkast staan, zodat de smaak zich goed kan ontwikkelen. Zoek 20 mooie holle stukjes kroepoek uit en schap de garnalensalade erop. 

  4. Garneer met toefje peterselie en direct serveren.