Krokante surimiburgers met vinaigrettesla

      Reacties uitgeschakeld voor Krokante surimiburgers met vinaigrettesla

Krokante surimiburgers met vinaigrettesla


Recept categorie Brood, Zeevruchten
Porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 2 pakjes surimisticks (à 150 gram)
  • 50 gram cornflakes
  • 2 eieren
  • 50 gram boter
  • 1 kropsla
  • 1 bosje radijs
  • 4 bruine bolletjes
  • 8 eetlepels vinaigrette de dijon moutarde (fles à 500 ml)

Hoe maak ik het klaar?

  1. Surimi, cornflakes en eieren in keukenmachine mengen en met zout en peper op smaak brengen.

  2. Van mengsel vier burgers vormen.

  3. In koekenpan boter verhitten en surimiburgers op matig vuur in 10 minuten gaar en goudbruin bakken.

  4. Sla schoonmaken en in stukken scheuren.

  5. Radijs schoonmaken en in plakjes snijden.

  6. Bolletjes opensnijden en met blaadje sla beleggen.

  7. Rest van sla met radijs en vinaigrette mengen.

  8. Burgers op broodjes leggen en met salade serveren.

Wijnadvies: Eugène Loron Mâcon Villages Blanc