Kruidige bloemkool en broccoli

      Reacties uitgeschakeld voor Kruidige bloemkool en broccoli

Kruidige bloemkool en broccoli

Recept categorie Gerecht met groenten
Porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 2 eetlepels wokolie (Conimex)
  • 1 ui gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook gesnipperd
  • 1 theelepel sambal oelek (Conimex)
  • 2 eetlepels citroensap
  • 50 gram gemalen kokos (Sun Dream)
  • 1 pak iglo bloemkoolroosjes à 450 g
  • 300 gram panklare broccoli
  • peper
  • zout

Hoe maak ik het klaar?

  1. Verhit de olie en fruit de ui met de knoflook en de sambal 3 minuten op een halfhoog vuur. 

  2. Voeg het citroensap, de kokos en 1 dl heet water toe en breng alles aan de kook. 

  3. Schep de bloemkool, de broccoli en peper en zout naar smaak erdoor.

  4. Kook de bloemkool en de broccoli in ± 7 minuten beetgaar. 

  5. Lekker met gehaktballetjes en nasi goreng.