Lasagne met spinazie en feta

      Reacties uitgeschakeld voor Lasagne met spinazie en feta

 

Print

Lasagne met spinazie en feta

Categorie Gerecht met groenten, Gerecht met kaas, Pasta
Totale tijd 45 minuten
porties 5
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 450 g spinazie gekookt en uitgelekt
  • nootmuskaat
  • zout en peper
  • 2 el yoghurt
  • 3 teentjes knoflook gepeld en uitgeperst
  • 1 eierdooier
  • 200 g feta
  • 225 g lasagnebladen

Voor de saus:

  • 1,5 dl yoghurt
  • 1 ei
  • 3 el parmezaanse kaas
  • 3 tomaten gewassen en in plakjes gesneden

Hoe maak ik het klaar:

  • Doe spinazie, nootmuskaat zout, peper, yoghurt, eierdooier en verkruimelde feta in een kom en meng goed.
  • Beboter een ovenschaal en leg laag om laag spinaziemengsel en lasagnebladen.
  • De bovenste laag bestaat uit lasagnebladen.
  • Roer de yoghurt, het losgeklopte ei en de helft van de kaas door elkaar.
  • Schep de saus over de lasagneschotel.
  • Bedek het geheel met plakjes tomaat en strooi daarover de rest van de kaas.
  • Bak het gerecht in het midden van de oven in ca. 35 min. gaar en goudbruin

Tips / Opmerkingen

Lekker met een tomatensalade.