Lekkerbekjes met dijonnaisesaus

      Reacties uitgeschakeld voor Lekkerbekjes met dijonnaisesaus

 

Lekkerbekjes met dijonnaisesaus

Print
Categorie: Gerecht met vis
Keuken: Nederlandse keuken
porties: 4 personen
Auteur: Onbekende auteur

ingrediënten

  • 750 gram ovenfrites
  • 1 krop botersla
  • 2 schaaltjes lekkerbekjes (a 200 gram)
  • ½ potje dijonnaise (a 210 gram)
  • 1 bekertje zure room (125 ml)
  • 5 eetlepels sladressing naturel
  • 1 cup Italiaanse mix (50 g, groenteafdeling)

Bereidingswijze

  • Oven voorverwarmen op 225 ºC en frites volgens gebruiksaanwijzing bakken. 
  • Sla wassen en in stukken verdelen. 
  • Lekkerbekjes volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. 
  • Dijonnaise en zure room door elkaar roeren. 
  • Sla met dressing mengen en met Italiaanse mix garneren.
  • Lekkerbekjes met saus, frites en salade serveren.

Wijnadvies: Undurraga Sauvignon Blanc