Lekkerbekjes met dijonnaisesaus

      Reacties uitgeschakeld voor Lekkerbekjes met dijonnaisesaus

 

Lekkerbekjes met dijonnaisesaus

Recept categorie Gerecht met vis
Keuken: Nederlandse keuken
Porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 750 gram ovenfrites
  • 1 krop botersla
  • 2 schaaltjes lekkerbekjes (a 200 gram)
  • ½ potje dijonnaise (a 210 gram)
  • 1 bekertje zure room (125 ml)
  • 5 eetlepels sladressing naturel
  • 1 cup Italiaanse mix (50 g, groenteafdeling)

Hoe maak ik het klaar?

  1. Oven voorverwarmen op 225 ºC en frites volgens gebruiksaanwijzing bakken. 

  2. Sla wassen en in stukken verdelen. 

  3. Lekkerbekjes volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. 

  4. Dijonnaise en zure room door elkaar roeren. 

  5. Sla met dressing mengen en met Italiaanse mix garneren.

  6. Lekkerbekjes met saus, frites en salade serveren.

Wijnadvies: Undurraga Sauvignon Blanc