Lente minestrone

      Geen reacties op Lente minestrone

 

Print

Lente minestrone

Categorie Soepen
porties 4
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 1 venkelstronk
  • 3 lentepeentjes
  • handvol spinazie
  • 1 jonge prei
  • 0,5 kopje arborio rijst, ongegaard
  • 1 knoflookteen gepeld, geperst
  • olijfolie
  • zout en versgemalen witte peper

Hoe maak ik het klaar:

  • Bak in een beetje olijfolie de tomaten, erwten, venkelstronk, lentepeentjes, prei en knoflook aan. Niet laten bruinen! Op smaak brengen met zout en peper. Voeg daarna de rijst toe. Goed rondroeren zodat elke korrel rijst bedekt is met een laagje olie. Doe daarna de bouillon erbij. 15 minuten laten sudderen en op het laatst de spinazieblaadjes (uit eigen tuin!!) er in werpen.