Liégeois Barista Koffie

      Geen reacties op Liégeois Barista Koffie

 

Liégeois Barista Koffie

Recept categorie Warme dranken
Bereidingstijd 20 minuten
Porties 1
Auteur Nespresso

Wat gaat er in?

  • 1 Eigeel
  • 1 Theelepel Bruine Suiker
  • 1 Bolletje ijs
  • 1 Theelepel Geraspte Pure Chocolade
  • 1 Kapsule Nespresso RISTRETTO

Hoe maak ik het klaar?

Voor de Liégeois koffie

  1. Zet 40 ml van de Ristretto koffie of de BARISTA Corto koffie en laat het een beetje afkoelen.
  2. Voeg een schep ijs toe aan de bodem van een cappuccino-kopje.
  3. Schenk de koffie over het ijs en voeg een toefje slagroom toe. Versier de koffie door pure geraspte chocolade over de koffie te besprenkelen.

Voor de kaneelsuiker sticks

  1. Verwarm de oven voor op 210 °C. Bedek een bakplaat met bakpapier.
  2. Rol het beslag uit en snijd het in rechthoekige stukken van 2 cm. Dip een kwast in eigeel en ga met de kwast over één kant van het beslag en besprenkel met kaneel en suiker.

Voor de kaneel suiker

  1. Plaats de rechthoekige stukken, gelijkmatig verdeeld, op de bakplaat en bak ze in de oven voor 8-10 minuten. Als ze te snel bruin worden, breng de temperatuur van de oven terug naar 180 °C.