Liégeois Barista Koffie

      Geen reacties op Liégeois Barista Koffie

 

Liégeois Barista Koffie

Liégeois Barista Koffie

Print Pin
Categorie: Warme dranken
Voorbereidingstijd: 20 minuten
porties: 1
Auteur: Nespresso

ingrediënten

  • 1 Eigeel
  • 1 Theelepel Bruine Suiker
  • 1 Bolletje ijs
  • 1 Theelepel Geraspte Pure Chocolade
  • 1 Kapsule Nespresso RISTRETTO

Bereidingswijze

Voor de Liégeois koffie

  • Zet 40 ml van de Ristretto koffie of de BARISTA Corto koffie en laat het een beetje afkoelen.
  • Voeg een schep ijs toe aan de bodem van een cappuccino-kopje.
  • Schenk de koffie over het ijs en voeg een toefje slagroom toe. Versier de koffie door pure geraspte chocolade over de koffie te besprenkelen.

Voor de kaneelsuiker sticks

  • Verwarm de oven voor op 210 °C. Bedek een bakplaat met bakpapier.
  • Rol het beslag uit en snijd het in rechthoekige stukken van 2 cm. Dip een kwast in eigeel en ga met de kwast over één kant van het beslag en besprenkel met kaneel en suiker.

Voor de kaneel suiker

  • Plaats de rechthoekige stukken, gelijkmatig verdeeld, op de bakplaat en bak ze in de oven voor 8-10 minuten. Als ze te snel bruin worden, breng de temperatuur van de oven terug naar 180 °C.