Macaroni met gerookte zalm en dille-roomsaus

      Reacties uitgeschakeld voor Macaroni met gerookte zalm en dille-roomsaus

 

Macaroni met gerookte zalm en dille-roomsaus

Recept printen
Recept categorie: met vis/ Pasta
Porties: 2
Van wie is dit recept: zuivelonline.nl

Wat gaat er in:

  • 150 gram lintmacaroni (of elleboogmacaroni)
  • zout
  • peper (versgemalen )
  • 250 gram prei (gesneden )
  • 1 zakje dillesaus (of 2 eetlepels dille en 2 eetlepels room culinair)
  • 3/4 dl slagroom
  • 150-200 gram zalm (gerookte )
  • 50 gram belegen kaas (geraspte )

Hoe maak ik het klaar:

  • Kook de macaroni beetgaar in ruim kokend water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking;
  • kook de prei de laatste 3 minuten mee.
  • Maak intussen de dillesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking, roer de slagroom erdoor en laat de saus ca. 2 minuten zachtjes pruttelen.
  • Giet de macaroni en de prei af in een vergiet; roer de dillesaus en de zalmsnippers erdoor en breng het gerecht op smaak met zout en peper.