Macaroni met gerookte zalm en dille-roomsaus

      Reacties uitgeschakeld voor Macaroni met gerookte zalm en dille-roomsaus

 

Print

Macaroni met gerookte zalm en dille-roomsaus

Categorie Gerecht met vis, Pasta
porties 2
Auteur zuivelonline.nl

Wat gaat er in:

  • 150 gram lint- of elleboogmacaroni
  • zout
  • versgemalen peper
  • 250 gram gesneden prei
  • 1 zakje dillesaus of 2 eetlepels dille en 2 eetlepels room culinair
  • 3/4 dl slagroom
  • 150-200 gram gerookte zalmsnippers
  • 50 gram geraspte belegen Goudse kaas eventueel

Hoe maak ik het klaar:

  • Kook de macaroni beetgaar in ruim kokend water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking; kook de prei de laatste 3 minuten mee.
  • Maak intussen de dillesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking, roer de slagroom erdoor en laat de saus ca. 2 minuten zachtjes pruttelen.
  • Giet de macaroni en de prei af in een vergiet; roer de dillesaus en de zalmsnippers erdoor en breng het gerecht op smaak met zout en peper.
  • Geef de kaas er eventueel apart bij.