Madeleines

      Geen reacties op Madeleines

 

Madeleines

Recept categorie Cake
Porties 6
Auteur Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in?

  • 120 gr bloem
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 135 gr suiker
  • 4 eieren
  • 1 citroen geraspte schil er van
  • 125 gr gesmolten boter

Benodigd

Hoe maak ik het klaar?

  1. Bloem en bakpoeder zeven.

  2. Suiker en eieren tot dik mengsel kloppen. 

  3. Citroenrasp erbij doen.

  4. Bloem in delen erdoor roeren, boter toevoegen.

  5. Beslag ±20-30 minuten in de koelkast zetten.

  6. Oven op 200°C voorverwarmen.

  7. Holletjes van vorm voor 2/3 met beslag vullen.

  8.  In midden van oven  ±10 minuten goudbruin bakken.

  9. Op rooster laten afkoelen.