Mangomaracujamousse

      Reacties uitgeschakeld voor Mangomaracujamousse

 

Mangomaracujamousse

Recept printen
Recept categorie: met fruit/ Nagerecht
Porties: 4
Van wie is dit recept: Hans en Liesbeth Grunder

Wat gaat er in:

  • 250 gram mangomaracujasmoothie/sap
  • 250 gram slagroom
  • basterdsuiker
  • 4 blaadjes gelatine

Hoe maak ik het klaar:

  • Klop de slagroom met een beetje suiker stijf.
  • Week de gelatine in koud water.
  • Zet een pannetje met een klein beetje heet water op het gas en los de gelatine op. Goed blijven roeren.
  • Giet de smoothie of het sap in een kom. Roer de opgeloste gelatine erdoor.
  • Spatel daarna de slagroom erdoor tot het een smeuïge massa wordt.
  • Verdeel de mousse over de glazen en zet een dag in de koelkast om op te stijven.
  • Bestrooi een bord met poedersuiker en zet het glaasje mousse erop.
  • Serveer met een bolletje ijs en verse mango.