Mangomaracujamousse

      Reacties uitgeschakeld voor Mangomaracujamousse

Mangomaracujamousse

Recept categorie Gerecht met fruit, Nagerecht
Porties 4
Auteur Hans en Liesbeth Grunder

Wat gaat er in?

  • 250 gram mangomaracujasmoothie/sap
  • 250 gram slagroom
  • witte basterdsuiker
  • 4 blaadjes gelatine

Hoe maak ik het klaar?

  1. Klop de slagroom met een beetje suiker stijf.
  2. Week de gelatine in koud water.
  3. Zet een pannetje met een klein beetje heet water op het gas en los de gelatine op. Goed blijven roeren.
  4. Giet de smoothie of het sap in een kom. Roer de opgeloste gelatine erdoor.
  5. Spatel daarna de slagroom erdoor tot het een smeuïge massa wordt.
  6. Verdeel de mousse over de glazen en zet een dag in de koelkast om op te stijven.
  7. Bestrooi een bord met poedersuiker en zet het glaasje mousse erop.
  8. Serveer met een bolletje ijs en verse mango.