Marinarasaus met spinazie

      Reacties uitgeschakeld voor Marinarasaus met spinazie
Marinarasaus met spinazie (pastasaus)

Marinarasaus met spinazie

pastasaus
Recept printen Pin
Recept categorie: Saus/ Slowcooker
Dieët / Speciale gelegenheid: Vegetarisch
Porties: 4
Van wie is dit recept: Mimskeuken.nl

Wat gaat er in:

  • Olijfolie (of olijfspray om de cooker goed mee in te vetten)
  • 2 blikken tomaat
  • 500 gr passata
  • 1 ui (gesneden)
  • 1 zakje geraspte peen
  • 5 tenen knoflook
  • 1 theelepel zout
  • 2 theelepels oregano
  • 10 blaadjes basilicum (gescheurd)
  • 250 gram champignons (gesneden)
  • 450 gram bevroren bladspinazie (ontdooid en vocht zoveel mogelijk eruit
 geperst)
  • Chili flakes (poeder of wat sambal)

Ook nodig:

Hoe maak ik het klaar:

  • Alles in de cooker,
  • 5 uur op hoog.
  • Basilicum op het eind toevoegen.

Tips / Opmerking

Serveren met pasta en geraspte kaas