Marinarasaus met spinazie

      Reacties uitgeschakeld voor Marinarasaus met spinazie

Marinarasaus met spinazie

pastasaus

Recept categorie Saus, Slowcooker
Extra info Vegetarisch
Porties 4
Auteur Mimskeuken.nl

Wat gaat er in?

  • Olijfolie of olijfspray om de cooker goed mee in te vetten
  • 2 blikken tomatenblokjes
  • 500 gr passata
  • 1 ui gesneden
  • 1 zakje geraspte peen
  • 5 tenen knoflook
  • 1 theelepel zout
  • 2 theelepels oregano
  • 10 blaadjes basilicum gescheurd
  • 250 gram champignons gesneden
  • 450 gram bevroren bladspinazie ontdooid en vocht zoveel mogelijk eruit
 geperst
  • Chili flakes poeder of wat sambal

Ook nodig:

Hoe maak ik het klaar?

  1. Alles in de cooker,
  2. 5 uur op hoog.
  3. Basilicum op het eind toevoegen.

Tips / Opmerkingen

Serveren met pasta en geraspte kaas