Mediterraan rundvlees

      Geen reacties op Mediterraan rundvlees

 

Print

Mediterraan rundvlees

Wijnadvies: Canaletto Montepulciano d’Abruzzo
Categorie Gerecht met groenten, Gerecht met vlees
Keuken Mediterraanse keuken
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in:

Hoe maak ik het klaar:

  • Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees al omscheppend bruin. 
  • Bak de ui en de knoflook 5 minuten mee. 
  • Schenk de wijn en ½ dl heet water erbij en voeg peper en zout naar smaak toe. 
  • Laat het vlees 1¼ uur zachtjes stoven. 
  • Voeg wanneer er teveel vocht verdampt nog wat heet water toe. 
  • Voeg de aardappelen toe en stoof ze 20 minuten mee. 
  • Schep de courgette erdoor en stoof nog 15 minuten totdat het vlees en de groenten gaar zijn. 
  • Breng eventueel op smaak met peper en zout. 
  • Serveer het gerecht met witte rijst en een salade.

Wijnadvies:

  • Canaletto Montepulciano d’Abruzzo