Meloensalade met krokante ham

      Geen reacties op Meloensalade met krokante ham

 

Meloensalade met krokante ham

Recept categorie Gerecht met vlees, Salades, Voorgerecht
Porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 6 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels azijn
  • 1 theelepel honing
  • 1/2 zakje veldsla (a 250 gram)
  • 100 gram galiaham

Hoe maak ik het klaar?

  1. Van olie, azijn en honing dressing kloppen, met zout en peper op smaak brengen. 

  2. Veldsla en meloensalade over vier borden verdelen. 

  3. Dressing over salade verdelen. 

  4. In koekenpan met antiaanbaklaag ham kort bakken. 

  5. Ham over salade verdelen. 

  6. Direct serveren. 

  7. Lekker met stokbrood.

  8. Wijnadvies: Cape 1652 Chenin Blanc/Chardonnay