Mexicaanse carnitas

      Reacties uitgeschakeld voor Mexicaanse carnitas

Mexicaanse carnitas

Recept categorie Gerecht met vlees, Slowcooker, Wraps
Keuken: Mexicaanse keuken
Porties 4
Auteur Mimskeuken.nl

Wat gaat er in?

  • 1 theelepel chilipoeder
  • 2 theelepels gemalen komijn
  • 2 theelepels knoflookpoeder
  • 1.5 theelepel zout
  • 2 theelepel uipoeder
  • 1,5 kg varkensrollade

Ook nodig:

Hoe maak ik het klaar?

  1. Vet de sc licht in.
  2. Meng de droge ingredienten en wrijf de rollade met dit mengsel goed in.
  3. Leg de rollade in de sc.
  4. 8-10 uur op laag.
  5. Aan het eind van de kooktijd de rollade uit elkaar trekken met twee vorken.
  6. Eventueel kun je nog wat van het kookvocht door het vlees mengen voor een nóg smeuiger eindresultaat.

Tips / Opmerkingen

Heerlijk op een wrap!