Mexicaanse carnitas

      Reacties uitgeschakeld voor Mexicaanse carnitas
Mexicaanse carnitas
Print

Mexicaanse carnitas

Categorie Gerecht met vlees, Slowcooker, Wraps
Keuken Mexicaanse keuken
porties 4
Auteur Mimskeuken.nl

Wat gaat er in:

  • 1 theelepel chilipoeder
  • 2 theelepels gemalen komijn
  • 2 theelepels knoflookpoeder
  • 1.5 theelepel zout
  • 2 theelepel uipoeder
  • 1,5 kg varkensrollade

Ook nodig:

Hoe maak ik het klaar:

  • Vet de sc licht in.
  • Meng de droge ingredienten en wrijf de rollade met dit mengsel goed in.
  • Leg de rollade in de sc.
  • 8-10 uur op laag.
  • Aan het eind van de kooktijd de rollade uit elkaar trekken met twee vorken.
  • Eventueel kun je nog wat van het kookvocht door het vlees mengen voor een nóg smeuiger eindresultaat.

Tips / Opmerkingen

Heerlijk op een wrap!