Mexicaanse schotel

      Reacties uitgeschakeld voor Mexicaanse schotel

 

Mexicaanse schotel

Recept categorie Gerecht met groenten, Gerecht met vlees
Keuken: Mexicaanse keuken
Porties 4
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 350 gr rundergehakt
  • 1 pot kidneybonen
  • 1 klein blikje ananas
  • 2 eetlepels rozijnen
  • 1 zakje Mexicaanse kruiden
  • Tortilla-chips
  • geraspte kaas

Hoe maak ik het klaar?

  1. Kruid het gehakt naar keuze en braad het in olie of boter aan.
  2. Voeg de Mexicaanse kruiden, de kidneybonen, de stukjes ananas en de rozijnen toe en laat alles warm worden.

  3. Schep het geheel over in een ovenschaal, strooi flink wat tortilla-chips over het gerecht en garneer met geraspte kaas.

  4. Zet de schotel ± 5 minuten in een hete oven tot de kaas een mooi bruin korstje heeft.