Mexicaanse soep met tacotosti’s

      Reacties uitgeschakeld voor Mexicaanse soep met tacotosti’s

 

Mexicaanse soep met tacotosti's

Print
Categorie: Soepen, Tosti's
Keuken: Mexicaanse keuken
Keyword: Vegetarisch
porties: 4 personen
Auteur: Onbekende auteur

ingrediënten

  • 3 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 zak grofgesneden wokgroenten (400 g)
  • 1 theelepel chilipoeder
  • 1 liter soepbasis tomaat
  • 1 blikje kidneybonen (400 g)
  • 3 bosuitjes
  • 1 pak soft taco's (300 g)
  • 1 zakje geraspte cheddarkaas (100 g)

Bereidingswijze

  • In soeppan olie verhitten.
  • Wokgroente met 1 theelepel chilipoeder 3 minuten bakken. 
  • Tomatensoep erbij schenken en geheel aan de kook brengen. 
  • Kidneybonen laten uitlekken. 
  • Bosuitjes in ringetjes snijden. 
  • Helft van taco's beleggen met bosui en geraspte kaas. 
  • Met rest van taco's afdekken. 
  • Kidneybonen door soep roeren en enkele minuten meewarmen. 
  • Soep met zout en peper op smaak brengen. 
  • In droge koekenpan met antiaanbaklaag taco's een voor een zacht bakken tot kaas gaat smelten. 
  • Soep serveren met tacotosti's.

Wijnadvies: California Central Valley