Mihoensoep met garnalen en venkel

      Reacties uitgeschakeld voor Mihoensoep met garnalen en venkel

Mihoensoep met garnalen en venkel

Print
Categorie: Soepen, Zeevruchten
Auteur: Astrid Veltman

Bereidingswijze

  • Snijd 400 gr kabeljauwfilet in stukjes en kruid ze met zout, peper, 1 eetlepel citroenrasp en 2 eetlepels citroensap.
  • Snijd 2 venkelknollen in reepjes en bak ze met 1 teen knoflook uit de pers in 2 eetlepels olie.
  • Voeg de visstukjes, 1/2 dl witte wijn en 3/4 liter kokende visbouillon toe en kook het 5 minuten.
  • Overgiet 300 gr mihoen met kokend water.
  • Bak in wat olie 150 gr grote garnalen met 1 teen knoflook uit de pers.
  • Snipper 6 bosuien en het venkelgroen en roer dit bij de soep.
  • Verdeel de mihoen en de garnalen over 4 kommen en schep de soep erop.