Mihoensoep met garnalen en venkel

      Reacties uitgeschakeld voor Mihoensoep met garnalen en venkel

Mihoensoep met garnalen en venkel

Recept categorie Soepen, Zeevruchten
Auteur Astrid Veltman

Hoe maak ik het klaar?

  1. Snijd 400 gr kabeljauwfilet in stukjes en kruid ze met zout, peper, 1 eetlepel citroenrasp en 2 eetlepels citroensap.

  2. Snijd 2 venkelknollen in reepjes en bak ze met 1 teen knoflook uit de pers in 2 eetlepels olie.

  3. Voeg de visstukjes, 1/2 dl witte wijn en 3/4 liter kokende visbouillon toe en kook het 5 minuten.

  4. Overgiet 300 gr mihoen met kokend water.
  5. Bak in wat olie 150 gr grote garnalen met 1 teen knoflook uit de pers.
  6. Snipper 6 bosuien en het venkelgroen en roer dit bij de soep.
  7. Verdeel de mihoen en de garnalen over 4 kommen en schep de soep erop.