Minestrone-vissoep

      Reacties uitgeschakeld voor Minestrone-vissoep

 

Minestrone-vissoep

Print
Categorie: Gerecht met vis, Soepen
porties: 2
Auteur: zuivelonline.nl

ingrediënten

  • 1 pakje minestronesoep voor 1 liter
  • 250 gram gesneden soepgroenten
  • 75 gram elleboogjesmacaroni
  • 250 gram kabeljauwfilet
  • 0.5 dl slag- of koffieroom
  • zout
  • versgemalen peper
  • 50 gram geraspte belegen Goudse kaas eventueel
  • stokbrood

Bereidingswijze

  • Bereid de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar gebruik 2 dl water extra. Voeg, zodra de soep kookt, de groenten en de macaroni toe en kook die 6-8 minuten mee.
  • Snijd intussen de vis in stukjes van 2-3 cm.
  • Roer de stukjes vis door de soep en laat ze zachtjes in 4-5 minuten gaar worden.
  • Roer de room door de soep en breng haar op smaak met zout en peper.
  • Geef de kaas en het stokbrood erbij.