Mini Bao Buns van pulled pork!

      Reacties uitgeschakeld voor Mini Bao Buns van pulled pork!

 

Mini Bao Buns van pulled pork!

Mini Bao Buns van pulled pork!

Wat zijn ze toch lekker, hΓ¨! πŸ˜‹ En je maakt ze nu eenvoudig zelf, met dit recept van onze Mini Bao Buns van pulled pork! πŸ‘‡ Dat wordt genieten! β–Ύ
Recept printen Pin
Recept categorie: Broodjes/ Tapas/ Warme hapjes
Land van herkomst: Nederland
Porties: 10
Van wie is dit recept: 't Zusje Tapas restaurants

Wat gaat er in:

Voor de Bao Buns

  • 10 mini Bao Buns
  • 500 gr pulled pork
  • 200 gr atjar tjampoer
  • 1 bosje bosui (fijngesneden

Voor de Hoisinsaus

  • 400 ml ketjap
  • 1 tl five-spice kruiden
  • 2 tl Hoisinsaus
  • 2 teentjes knoflook (uitgeperst)
  • 1 tl sambal badjak
  • 1 el honing
  • 1 tl citroensap
  • 1 tl korianderzaad

Hoe maak ik het klaar:

Hoisinsaus

  • Doe alle ingrediΓ«nten in een pannetje en breng langzaam aan de kook.
  • Haal van het vuur en laat afkoelen.
  • Zeef het mengsel en bewaar het in de koelkast

π—’π—£π— π—”π—”π—ž 𝗩𝗔𝗑 π—›π—˜π—§ 𝗕𝗒π—₯𝗗

  • Ontdooi de Bao Buns, dek ze af en laat ze even op kamertemperatuur komen.
  • Doe de pulled pork in een pannetje en voeg een beetje Hoisinsaus toe.
  • Verwarm het geheel goed door.
  • Vul de Buns met Atjar Tjampoer, de pulled pork en spuit zigzagsgewijs de Hoisinsaus over het broodje.
  • Garneer het af met de fijngesneden bosui.