Mossel groenteragout in pureerand

      Geen reacties op Mossel groenteragout in pureerand

 

Mossel groenteragout in pureerand

Print
Categorie: Gerecht met vis, Voorgerecht
porties: 4
Auteur: Onbekende auteur

ingrediënten

  • 250 gr gekookte mosselen
  • 8 aardappelen
  • 2 el roomboter
  • 200 gr champignons
  • 125 gr erwten uit de diepvries
  • nootmuskaat
  • zout
  • peper
  • verse dille

Bereidingswijze

  • Kook de aardappelen in de schil, pel ze en stamp ze.
  • Roer de helft van de melk onder en breng de puree met zout, peper en
  • nootmuskaat op smaak.
  • Stoof de mosselen, de fijngesneden champignons en de erwten zacht in de
  • roomboter.
  • Voeg de resterende melk toe en breng het met zout, peper en fijngehakte
  • dille op smaak.
  • Spuit de puree liefst met een slagroomspuit in 4 vuurvaste schalen.
  • Schep het mossel-groentemengsel en het kooknat op de puree.
  • Zet de schalen in de op 225ø voorverwarmde oven en bak het gerecht tot
  • de puree mooi bruin is.
  • Garneer het gerecht met enkele takjes verse dille.

Heeft u een mooie foto gemaakt van dit recept stuur hem mij dan toe.