Mosselen met citroen-mayonaise dipsaus

      Geen reacties op Mosselen met citroen-mayonaise dipsaus

 

Mosselen met citroen-mayonaise dipsaus

Recept printen
Recept categorie: met vis
Van wie is dit recept: Onbekende auteur

Wat gaat er in:

Hoe maak ik het klaar:

  • Maak de soepgroente schoon, was ze en hak ze fijn. Schil de uien en
  • snijd ze in ringen.
  • Breng de wijn met het water, de peperkorrels, het laurierblad en wat
  • zout in een grote pan aan de kook.
  • Voeg de soepgroente en de uiringen toe en laat het geheel 10 minuten
  • koken.
  • Doe de mosselen in de pan, leg het deksel erop en kook alles 10 tot 15
  • minuten tot de schelpen open staan.
  • Roer ondertussen de mayonaise door de yoghurt. Was de citroen, rasp de
  • schil en pers de vrucht uit.
  • Breng de mayonaise met de citroenschil, 2 eetlepels citroensap, zout,
  • peper en suiker op smaak en verdeel ze over 4 schaaltjes.