Mosselen met citroen-mayonaise dipsaus

      Geen reacties op Mosselen met citroen-mayonaise dipsaus

 

Mosselen met citroen-mayonaise dipsaus

Recept categorie Gerecht met vis
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

Hoe maak ik het klaar?

  1. Maak de soepgroente schoon, was ze en hak ze fijn. Schil de uien en
  2. snijd ze in ringen.
  3. Breng de wijn met het water, de peperkorrels, het laurierblad en wat
  4. zout in een grote pan aan de kook.
  5. Voeg de soepgroente en de uiringen toe en laat het geheel 10 minuten
  6. koken.
  7. Doe de mosselen in de pan, leg het deksel erop en kook alles 10 tot 15
  8. minuten tot de schelpen open staan.
  9. Roer ondertussen de mayonaise door de yoghurt. Was de citroen, rasp de
  10. schil en pers de vrucht uit.
  11. Breng de mayonaise met de citroenschil, 2 eetlepels citroensap, zout,
  12. peper en suiker op smaak en verdeel ze over 4 schaaltjes.