Mosselen met crème fraîche saus

      Geen reacties op Mosselen met crème fraîche saus

 

Mosselen met crème fraîche saus

Print
Categorie: Gerecht met vis
porties: 4
Auteur: Onbekende auteur

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Schil de uien en steek de kruidnagels erin.
  • Breng de uien met de laurierbladeren, het citroensap en de wijn aan de
  • kook.
  • Voeg de mosselen toe en laat het geheel circa 15 tot 20 minuten koken
  • tot de schelpen open staan. Leg de mosselen in een voorverwarmde schaal.
  • Roer de crème fraîche in het mosselnat en laat de saus op laag vuur
  • inkoken.
  • Neem de pan van het vuur en roer de eierdooiers en de gehakte dille door
  • de saus. Breng alles met rijkelijk peper op smaak. Giet de saus over de
  • mosselen en garneer met 2 tot 3 takjes dille.

Tips / Opmerkingen

Heeft u een mooie foto gemaakt van dit recept stuur hem mij dan toe.