Mosselen Frère Jacques

      Geen reacties op Mosselen Frère Jacques

 

Mosselen Frère Jacques

Print
Categorie: Gerecht met vis
porties: 4 personen
Auteur: Onbekende auteur

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Hak de uien en de peterselie grof.
  • Snijd de wortelen in dunne schijfjes en de bieslook in rolletjes.
  • Fruit de wortelen, de uien en de helft van de peterselie en van de
  • bieslook, de tijm en de laurierbladeren in roomboter. Voeg de wijn al
  • roerende toe.
  • Doe de mosselen in de pan en laat ze circa 18 … 20 minuten op een laag
  • vuurtje koken tot ze open staan.
  • Schep de mosselen met een schuimspaan uit de pan en leg ze in een
  • voorverwarmde schaal.
  • Pers de knoflook uit, roer hem in de saus en laat het geheel nog eens
  • opkoken.
  • Roer de eierdooiers en de resterende kruiden door de saus. Breng dit
  • alles met zout, peper en de anijsaperitif op smaak.

Tips / Opmerkingen

Heeft u een mooie foto gemaakt van dit recept stuur hem mij dan toe.