Mosselen met crème fraîche saus

      Reacties uitgeschakeld voor Mosselen met crème fraîche saus

Mosselen met crème fraîche saus

Print
Categorie: Zeevruchten
porties: 4
Auteur: Onbekende auteur

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Schil de uien en steek de kruidnagels erin.
  • Breng de uien met de laurierbladeren, het citroensap en de wijn aan de kook.
  • Voeg de mosselen toe en laat het geheel circa 15 tot 20 minuten koken tot de schelpen open staan.
  • Leg de mosselen in een voorverwarmde schaal.
  • Roer de crème fraîche in het mosselnat en laat de saus op laag vuur inkoken.
  • Neem de pan van het vuur en roer de eierdooiers en de gehakte dille door
  • de saus. Breng alles met rijkelijk peper op smaak. 
  • Giet de saus over de mosselen en garneer met 2 tot 3 takjes dille.