Mosselen pastagerecht Boston

      Reacties uitgeschakeld voor Mosselen pastagerecht Boston

Mosselen pastagerecht Boston

Recept printen
Recept categorie: Pasta/ Zeevruchten
Porties: 4
Van wie is dit recept: Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 1.5 kg verse mosselen
  • 1/2 liter water
  • 250 grgroene noedels
  • 30 gr boter
  • 1 teentje knoflook
  • 1 gesnipperde ui
  • 300 gr champignons
  • 2 bosjes peterselie
  • zout
  • peper
  • uiepoeder

Hoe maak ik het klaar:

  • Kook de mosselen in licht gezouten water tot de schelpen open staan.
  • Kook ondertussen de noedels eveneens in gezouten water.
  • Gooi het water weg, schrik de noedels af en laat ze uitlekken.
  • Verhit de boter in een pan en fruit de knoflook, de uitesnippers, de champignons en de gehakte peterselie.
  • Blus met het mosselnat en laat alles nog even opkoken.
  • Neem de mosselen uit de schelpen en voeg ze met de noedels aan het mosselnat toe.
  • Laat er even de kook over komen en breng het gerecht op smaak.