Mosselen pastagerecht ‘Boston’

      Geen reacties op Mosselen pastagerecht ‘Boston’

 

Print

Mosselen pastagerecht 'Boston'

Categorie Gerecht met vis, Pasta
porties 4
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 1.5 kg verse mosselen
  • 1/2 liter water
  • 250 gr groene noedels
  • 30 gr boter
  • 1 teentje knoflook
  • 1 gesnipperde ui
  • 300 gr champignons
  • 2 bosjes peterselie
  • zout
  • peper
  • uiepoeder

Hoe maak ik het klaar:

  • Kook de mosselen in licht gezouten water tot de schelpen open staan.
  • Kook ondertussen de noedels eveneens in gezouten water. Gooi het water
  • weg, schrik de noedels af en laat ze uitlekken.
  • Verhit de boter in een pan en fruit de knoflook, de uitesnippers, de
  • champignons en de gehakte peterselie.
  • Blus met het mosselnat en laat alles nog even opkoken.
  • Neem de mosselen uit de schelpen en voeg ze met de noedels aan het
  • mosselnat toe.
  • Laat er even de kook over komen en breng het gerecht op smaak.