Mosselen ‘Pfaffgen’

      Geen reacties op Mosselen ‘Pfaffgen’

 

Mosselen ‘Pfaffgen’

Mosselen 'Pfaffgen'

Recept printen Pin
Recept categorie: met vis
Porties: 4
Van wie is dit recept: Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 3 kg mosselen
  • 150 gr ui
  • 400 gr prei
  • 50 gr selderie
  • 150 gr wortelen
  • 80 gr roomboter
  • 0.5 liter droge witte wijn
  • peper
  • water

Hoe maak ik het klaar:

  • Maak de groente schoon, hak de uien fijn, snijd de prei in 2 mm dikke
  • stukken en de selderie en de wortelen in circa 5 cm lange smalle repen.
  • Fruit de groente in de roomboter. Voeg de wijn, het water en rijkelijk
  • peper uit de molen toe.
  • Voeg de mosselen toe en laat ze circa 15 minuten koken tot alle
  • schelpen open staan