Mosselen met pizzaiola vulling

      Geen reacties op Mosselen met pizzaiola vulling

 

Mosselen met pizzaiola vulling

Recept printen
Recept categorie: met vis
Porties: 4 personen
Van wie is dit recept: Onbekende auteur

Wat gaat er in:

Hoe maak ik het klaar:

  • Maak de soepgroente schoon, was ze en hak ze fijn. Snijd de uien in
  • ringen. Breng de groente in een pan met wijn en water aan de kook. Kruid
  • met peperkorrels, tijm, laurierblad en zout.
  • Voeg de mosselen toe en kook ze tot de schelpen open staan.
  • Schep de mosselen met een schuimspaan uit de pan en schrik ze onder koud
  • water af. Verwijder de lege schelphelften.
  • Leg de volle helften op een speciaal mosselbord of op een zoutbedje.
  • Snijd ondertussen de tomaten in kleine stukjes en pers de knoflook uit;
  • meng met tomatenpuree en oregano.
  • Verdeel het mengsel over de mosselen.
  • Strooi de kaas over de mosselen en besprenkel het geheel met olie.
  • Gratineer het gerecht in de voorverwarmde oven tot de kaas lichtbruin
  • is.