Mosselen met pizzaiola vulling

      Geen reacties op Mosselen met pizzaiola vulling

 

Mosselen met pizzaiola vulling

Recept categorie Gerecht met vis
Porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

Hoe maak ik het klaar?

  1. Maak de soepgroente schoon, was ze en hak ze fijn. Snijd de uien in
  2. ringen. Breng de groente in een pan met wijn en water aan de kook. Kruid
  3. met peperkorrels, tijm, laurierblad en zout.
  4. Voeg de mosselen toe en kook ze tot de schelpen open staan.
  5. Schep de mosselen met een schuimspaan uit de pan en schrik ze onder koud
  6. water af. Verwijder de lege schelphelften.
  7. Leg de volle helften op een speciaal mosselbord of op een zoutbedje.
  8. Snijd ondertussen de tomaten in kleine stukjes en pers de knoflook uit;
  9. meng met tomatenpuree en oregano.
  10. Verdeel het mengsel over de mosselen.
  11. Strooi de kaas over de mosselen en besprenkel het geheel met olie.
  12. Gratineer het gerecht in de voorverwarmde oven tot de kaas lichtbruin
  13. is.