Mosselen in tomaten-kappertjessaus

      Geen reacties op Mosselen in tomaten-kappertjessaus

 

Mosselen in tomaten-kappertjessaus

Recept categorie Gerecht met vis
Porties 4
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 1 kg verse mosselen
  • 2 uien
  • 1 blik gepelde tomaten circa 800 gram
  • 1 potje kappertjes circa 40 gram
  • witte peper
  • zout

Hoe maak ik het klaar?

  1. Voeg de uien fijn en fruit ze in de verhitte olie tot ze glazig zijn.
  2. Voeg de tomaten en het sap toe en laat de vloeistof 10 minuten inkoken.
  3. Doe de kappertjes in de saus en breng alles met peper en zout op smaak.
  4. Voeg de mosselen toe en laat ze 10 tot 15 minuten koken tot de schelpen
  5. open staan.

Tips / Opmerkingen

Heeft u een mooie foto gemaakt van dit recept stuur hem mij dan toe.