Mosselen in tomaten-kappertjessaus

      Geen reacties op Mosselen in tomaten-kappertjessaus

 

Mosselen in tomaten-kappertjessaus

Print
Categorie: Gerecht met vis
porties: 4
Auteur: Onbekende auteur

ingrediënten

  • 1 kg verse mosselen
  • 2 uien
  • 1 blik gepelde tomaten circa 800 gram
  • 1 potje kappertjes circa 40 gram
  • witte peper
  • zout

Bereidingswijze

  • Voeg de uien fijn en fruit ze in de verhitte olie tot ze glazig zijn.
  • Voeg de tomaten en het sap toe en laat de vloeistof 10 minuten inkoken.
  • Doe de kappertjes in de saus en breng alles met peper en zout op smaak.
  • Voeg de mosselen toe en laat ze 10 tot 15 minuten koken tot de schelpen
  • open staan.

Tips / Opmerkingen

Heeft u een mooie foto gemaakt van dit recept stuur hem mij dan toe.