Mosselspiesjes ‘Sylt’

      Geen reacties op Mosselspiesjes ‘Sylt’

 

Mosselspiesjes 'Sylt'

Print
Categorie: Gerecht met vis
porties: 4 personen
Auteur: Onbekende auteur

ingrediënten

  • 400 gr mosselen gekookt
  • 50 gr doorregen spek
  • 100 gr garnalen grote of shrimps uit de diepvries
  • 12 zilvertuitjes
  • 1 scheutje sojasaus
  • 0.5 citroen alleen het sap er van
  • 3 el olie
  • chilipeper
  • zout

Bereidingswijze

  • Snijd het spek in smalle repen. Rijg de mosselen om en om met de
  • garnalen, de uitgelekte zilveruitjes en de spekrepen aan de
  • grilleerpennen. Bestrijk de spiezen met een marinade van sojasaus,
  • citroensap en olie.
  • Leg ze onder de grill en draai ze eenmaal om. Kruid met zout en wat
  • chilipeper na en geef er geroosterd witbrood bij.