Mosterdkip met andijviepuree

      Reacties uitgeschakeld voor Mosterdkip met andijviepuree

Mosterdkip met andijviepuree

Recept printen
Recept categorie: met kip
Porties: 4 personen
Van wie is dit recept: Onbekende auteur

Wat gaat er in:

Hoe maak ik het klaar:

  • Meng in een diep bord het paneermeel met de kaas, zout en peper.
  • Bestrijk de kiphaasjes rondom met mosterd en wentel door het paneermeel.
  • Verhit de boter in een koekenpan en bak de kiphaasjes in 8 minuten rondom bruin en gaar.
  • Verwarm de aardappelpiree volgens de gebruiksaanwijzing.
  • Verwarm de crème fraîche en andijvie in een pan op een zacht vuur 2 minuten.
  • Meng de warme aardappelpuree erdoor
  • Verdeel de puree over 4 borden en serveer met de mosterdkip.

Wijnadvies: L'Enclave des Papes Côtes du Ventoux